Fără permis și în stare de ebrietate a fost oprit de un… stâlp de electricitate

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Bărbat cercetat penal după ce, fără permis şi în stare de ebrietate, a derapat pe zăpadă şi s-a oprit cu autoturismul într-un stâlp de electricitate, pe raza comunei Lupeni.

Fără permis şi turmentat,

De un stâlp s-a tamponat,

Care l-a oprit, înţelept,

Ca să-i arate… drumul drept!

La data de 03.01.2019, în jurul orei 16:00, J.G. de 40 de ani, din comuna Lupeni, în timp ce conducea un autoturism pe strada Kaloz din localitatea sa de domiciliu, având 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără să fie posesor de permis de conducere, nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, a derapat şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy