Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Femeie din Cozmeni, reţinută pentru furtul a 400 de lei

La data de 27 iulie 2021, poliţiştii harghiteni au fost sesizaţi prin apelarea numărului unic  de urgenţă 112,  despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în casa unei femei de 65 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc şi sub pretextul că au de vânzare fructe de pădure, au  depistat locul unde aceasta ţinea banii şi profitând de un moment de neatenţie, i-au sustras suma de 400 de lei.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a efectuat cercetarea locului faptei şi a iniţiat activități specifice de cercetare şi investigaţie. În scurt timp, poliţiştii au obţinut date şi indicii cu valoare operativă, în baza cărora au identificat o femeie de 46 de ani, din comuna Cozmeni, bănuită de săvârşirea faptei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în întregime, fiind restituit persoanei vătămate.”, informează IPJ Harghita.

Faţă de autoare s-a dispus măsura reţinerii preventive, pe numele ei fiind întocmit şi un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *