Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Filme proiectate periodic la cinematograful din Miercurea Ciuc, începând de joi, 14 aprilie

De joi, 14 aprilie, la cinematograful din Miercurea Ciuc vor fi proiectate filme în mod regulat. Săptămânal, de joi până duminică, vor fi difuzate trei filme, unul dintre acestea fiind o proiecție pentru familie/copii.

Conducerea municipalității și-a luat un angajament ferm pentru buna funcționare a cinematografului „Csíki Mozi”. Ca urmare a proceselor pregătitoare, administrarea cinematografului a fost încredințat către Asociația de Dezvoltare Intercomunară Pro Siculi, iar de la 1 martie cinematograful are propriul manager, în persoana lui Antal Sándor.

Cu acest prilej, primarul Korodi Attila a declarat că, pe lângă proiecții, cinematograful va continua să ofere o mare varietate de evenimente.  Locația va continua să găzduiască expoziții, concerte și diverse evenimente științifice, profesionale și comunitare. Activitatea principală însă va consta din proiecțiile de film.

Antal Sándor a declarat că, în urma unui sondaj, s-a decis ca de joi până duminică să se difuzeze trei filme de genuri diferite, iar cele mai populare să fie reluate la cerere.

Primarul și managerul cinematografului au subliniat că lunile premergătoare verii vor fi o perioadă de învățare, iar experiențele vor fi folosite pentru a lua măsuri de îmbunătățire a calității serviciului. Pe termen scurt, se așteaptă ca cinematograful să se autosusțină din veniturile din bilete.

Biletele pot fi achiziționate de pe portalul www.bilete.ro și de la casa de bilete a cinematografului.

Programul de această săptămână:

Joi, 14 aprilie, ora 20:00:  Spider-Man: No Way Home (2021) (sincron în limba maghiară).

Vineri, 15 aprilie, ora 20:00:  The Worst Person in the World (subtitrat în limba română).

Sâmbătă, 16 aprilie: ora 17:00 : Clifford the Big Red Dog (sincron în limba maghiară); ora 20:00 – Spider-Man: No Way Home (sincron în limba maghiară).

Duminică, 17 aprilie: ora 17:00:  Clifford the Big Red Dog (sincron în limba maghiară); ora 20:00 – The Worst Person in the Wolrd (subtitrat în limba română)

  • informații furnizate de Biroul de presă al Primăriei municipiului Miercurea CiucLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.