Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Firmă din Praid amendată și cu lemnul confiscat de către polițiști și pădurari

Material lemnos de aproximativ 5.000 de lei confiscat de poliţişti şi pădurari, în urma unui control efectuat la o societate comercială din comuna Praid.

Săptămâna trecută, o echipă formată din poliţişti şi specialişti ai Gărzii Forestiere Braşov a desfăşurat o acţiune pe linie silvică, pe raza comunei Praid. În urma controlului efectuat la o societate comercială de profil, s-a constatat că un volum de 14,58 mc lemn rotund de esenţă răşinoase era deţinut în plus, ca urmare a comparării stocurilor faptice cu cele scriptice, iar administratorul nu a respectat prevederile legale cu privire la modul de completare şi eliberare  a avizelor de însoţire a materialelor lemnoase.

În aceste condiţii s-a procedat la confiscarea materialului lemnos menţionat, în valoare de 4.855,14 lei, precum și la aplicarea a două sancțiuni contravenționale în cuantum total de 8.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *