Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Florin Cîțu: De la 1 iunie, restaurantele și hotelurile, deschise la 100% din capacitate pentru persoanele vaccinate

Premierul Florin Cîțu a declarat marți, 4 mai,  că accelerarea campaniei de vaccinare își arată deja efectele,  numărul de cazuri de infectare cu COVID-19  fiind în scădere. 

În aceste condiții, s-ar putea renunța la masca de protecție la mare și la munte, iar restaurantele ar putea primi clienți vaccinați chiar până la capacitatea de 100%. 

„Accelerarea campaniei de vaccinare a avut un efect pozitiv. Numărul de persoane infectate scade pentru că a crescut numărul persoanelor vaccinate (…) Dacă atingem la 5 milioane persoane vaccinate la 1 iunie, putem vorbi despre câteva lucruri pentru sezonul estival: fără mască pe plajă, fără mască în drumeții la munte și facilități pentru persoanele vaccinate. Putem să vorbim despre restaurante, care pot să ajungă cu capacitate 100% pentru persoane vaccinate  sau hoteluri pe litoral cu capacitate 100% pentru persoane vaccinate.”, a transmis premierul Florin Cîțu.

În ceea privește ce renunțatul măștii este așteptată data de 1 august.

Mai multe detalii, în materialul atașat mai jos:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.