Fonduri UE de 200.000 de euro accesate de Aqua Energia din Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: https://aquaenergia.ro

 

Aqua Energia, o companie ce activează în domeniul energiei verzi, a încheiat anul trecut cu afaceri de 11,9 milioane lei şi un profit de 1,3 milioane lei.

Aqua Energia, o companie ce activează în domeniul energiei verzi din judeţul Harghita a accesat fonduri europene de 200.000 de euro, cu ajutorul cărora îşi diversifică portofoliul. Astfel, compania care deţine micro-hidrocentrale în judeţul Harghita a investit în total 300.000 de euro, o bună parte fiind din fondurile europene, pentru a putea monta panouri fotovoltaice atât firmelor, cât şi instituţiilor publice.

„Am lărgit gama de servicii pe care le oferim, avem şi producţie şi furnizare. Fondurile europene le-am accesat pe partea de prestări servicii instalaţii electrice, montăm panouri fotovoltaice. Am accesat atât pentru construcţia unui depozit, dar şi pentru utilaje, am solicitat plafonul maxim, 200.000 euro, iar noi am mai investit încă 100.000, investiţia totală se ridică la circa 300.000 de euro”, spune Meszaros Csaba, director de dezvoltare la Aqua Energia.

Sursa: Ziarul Financiar

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy