Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(FOTO) ISU Harghita: Avansări în grad, de Ziua Protecției Civile

Cu prilejul Zilei Protecției Civile în România, în semn de recunoaștere a efortului depus și a rezultatelor deosebite obținute în domeniile specifice de activitate, la nivelul ISU Harghita, un ofițer și 2 subofițeri au fost avansați, înainte de termen, în gradul militar următor, astfel:
– locotenent-colonel Monoranu Radu-Vasile, la gradul de colonel;
– plutonier adjutant Ferencz Călin, la gradul de plutonier adjutant șef;
– plutonier major Borțun Cristian, la gradul de plutonier adjutant.
Totodată, două colege, Mititelu Ancuța-Elena și Pribagu Ștefana au primit, cu emoţie, noile grade militare de căpitan, ca urmare a promovării concursurilor pentru trecerea subofițerilor în corpul ofițerilor.
Inspectorul șef, colonel Cimpoeșu Stelian, a acordat plachete și diplome comenzii unității, șefilor de servicii, comandantului Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, subunitatea de intervenție în cadrul căreia își desfășoară activitatea echipajul pirotehnic, în semn de apreciere a misiunilor desfășurate.

 

„Urăm întregului personal, care acţionează sub deviza „Cu viaţa mea, apăr viaţa”, multă sănătate, putere de muncă şi succes în îndeplinirea nobilelor misiuni încredinţate.”, a transmis ISU Harghita.
sursa foto: ISU HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.