Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(FOTO) Prefectul Szabó Zsolt, vizită de lucru în orașul Bălan

Prefectul județului Harghita, Szabó Zsolt, a vizitat vineri, 14 mai, orașul Bălan unde s-a întâlnit cu reprezentanții primăriei.

„Această întâlnire a avut o deosebită importanță, deoarece am discutat despre viitoarele proiecte și strategii necesare orașului Bălan. Dezvoltarea orașului se îndreaptă pe calea cea bună, motiv pentru care i-am asigurat de susținerea mea și a Instituției prefectului. ”, a precizat prefectul Szabó Zsolt.

În vizita sa în orașul Bălan, prefectul s-a oprit și la Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu”, unde a vorbit cu reprezentanții școlii despre viitoarele planuri care vor asigura progresul întregii instituții de învățământ.

Un alt obiectiv pe agenda de lucru a prefectului Szabó Zsolt a fost și vizita la centrul de vaccinare împotriva Covid-19 din Bălan:  „Campania de vaccinare în acest centru a înregistrat progrese satisfăcătoare, iar cu această ocazie aș dori să felicit cetățenii din oraș care au fost responsabili și s-au vaccinat. Totodată, încurajăm și alți harghiteni să se vaccineze, fapt care va face posibilă revenirea la normalitate.”Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *