Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

George Simion: Am pus lumânări la toate crucile. Pentru că noi nu suntem ca ei!

George Simion: Am pus lumânări la toate crucile. Pentru că noi nu suntem ca ei!

Iată ce cred românii:

Faptul că astăzi două mii de români s-au dus la Cimitirul Eroilor să aprindă lumânări tuturor eroilor, e singurul lucru care ar trebui să ne rămână în memorie. Pentru că astăzi este o zi specială dedicată eroilor, în care toți ar trebui să ne dăm mâna să-i cinstim pe cei căzuți, indiferent de etnie, sau cetățenie. Într-o astfel de zi, lacătele și lanțurile nu au ce cauta pe porțile cimitirelor!

Se încearcă un conflict, între Români și Unguri. Exact ce le trebuie guvernaților corupți care ar da și foc la țară să scape de pușcărie și să rămână cu averile furate. PSD-ul merge către moarte clinică, singura șansă a rămas „naționalismul” care ce să vezi e afișat de partide obscure înfintate de foști PSD-iști. Două dintre ele ADN și PNR. Apropos Cătălin Ivan era și el pe acolo astăzi??
Rusia avea comasate trupe pe granița cu Ucraina recent, gata de pornire. Grijă mare oameni buni. Mă întreb ce s-a întâmplat în aștia 30 de ani ca a fost liniște și pace și acum deodată ne apucă naționalismul? Acum două zile a mai fost un incident cel cu România -Ucraina…cineva vrea să pună gaz pe foc.

Adevărat, toți morții trebuie respectați indiferent de etnie sau culoare numai că atunci este o problemă gravă când nu poți să-ți plângi eroii mai ales în țara ta pe pământul țării tale.

Un mare bravo pentru un gest pentru care doar cei mai puternici o pot face! Un gest de normalitate… sper să îl înțeleagă și alții dintre români cât și maghiari. Odihnească-se toți eroii în pace!

 

Kelemen Hunor: Facem apel autorităților să-i identifice imediat și să-i tragă la răspundere pe cei care s-au comportat într-un mod barbar și au pătruns cu forța în cimitirul eroilor, au distrus poarta, au rupt crucile, generând, astfel, teamă în rândul membrilor comunității maghiare.

Liderii maghiari recurg iar la minciuni și manipulare, căci bețele în formă de cruce au fost aduse de ”lanțul uman” și nu au fost smulse din cimitir.

Așa arată crucile secuiești din Cimitirul Internațional al Eroilor din Valea Uzului:

Chiar și maghiarii recunosc:

E adevărat, nu sunt din cimitir crucile. Văzusem într-un video pe cineva cu ele în mana, erau aduse acolo împreună cu afișe și pancarde. Dacă mai găsesc video, pun aici.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *