Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Gusturi, culori și peisaje”, concurs de fotografie pe tema gastronomică

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita (ADI Harghita), instituție subordonată Consiliului Județean Harghita lansează un concurs de fotografie pe tema gastronomică „Gusturi, culori și peisaje”. Unitățile turistice care oferă cazare, cele care au ca domeniu de activitate alimentația publică, dar și grupurile de prieteni se pot înscrie la concursul de proiecte care are ca scop promovarea armoniei creațiilor gastronomice în peisajele uimitoare ale județului Harghita.

Pentru a putea să vă înscrieți în concurs trebuie să trimiteți pe adresa adiharghita@hargitamegye.ro maxim 5 fotografii de calitate care reprezintă o imagine culinară a oricărui tip de mâncare (aperitiv, supă, ciorbă, fel principal, desert), chiar și cu o serie de feluri de mâncare. Totodată, pe fundalul fotografiei este obligatoriu să apară o atracție naturală din județul Harghita, o priveliște, o panoramă frumoasă. Cei interesați se pot înscrie în concurs până la data de 31 octombrie 2020 și vor completa și fișa de înscriere care este accesibilă la următorul link: https://bit.ly/33JzfrS. Nu uitați ca fotografiile pe care le transmiteți să aibă și denumirea preparatelor culinare și a atracției din fundal.

Un juriu de specialitate va evalua până la data de 5 noiembrie 2020 lucrările primite, iar cele mai frumoase 12 fotografii culinare vor fi selectate și vor apărea pe paginile calendarului gastronomic Visit Harghita 2021.

Mai multe detalii AICI
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.