Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Haine contrafăcute, în valoare de aproximativ 21.000 de lei, confiscate de polițiștii harghiteni

Miercuri, 26 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în contextul unor planuri de măsuri, au desfășurat mai multe activități de control în vederea prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul proprietății intelectuale și industriale, precum și pentru prevenirea și combaterea piratării online, la operatori economici din Miercurea Ciuc, Toplița și Zetea.

„În urma acestor controale au fost confiscate 51 de articole de îmbrăcăminte, despre care există bănuiala rezonabilă că ar fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 21.000 de lei, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.”, informează IPJ Harghita.

De asemenea, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale,  trei la Legea nr. 8/1996R, 1 la O.U.G nr. 28/1999R și una la Legea nr. 252/2003, în cuantum de 1.500 lei.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.