Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harghita/ Activități de prevenire anticorupție destinate cetățenilor și jandarmilor în cadrul Campaniei Anticorupție „M.A.I. etic , M.A.I. integru!”

În contextul Campaniei naționale de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, inițiate și realizate de către Direcția Generală Anticorupție, polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Harghita au desfășurat, în perioada 08-12.11.2021, activități de prevenire a faptelor de corupție adresate jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Harghita și cetățenilor.

Astfel, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Harghita, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Harghita, au distribuit peste 100 de materiale preventive cu mesajele ,,Servim patria cu integritateși “Integritate pentru credibilitate. Au fost purtate discuții cu cetățenii din zona Autogării Miercurea Ciuc, Gării CFR Miercurea Ciuc, precum și a supermarketurilor Kaufland, Lidl și Merkur, cărora le-au fost comunicate date despre competența D.G.A, consecințele implicării în săvârșirea unor fapte de corupţie și posibilitatea sesizării faptelor de corupție la Call Center-ul Anticorupție 0 800 806 806.

Obiectivele campaniei sunt de creştere a gradului de implicare a personalului M.A.I. cu privire la semnalarea unor posibile fapte de corupţie şi la manifestarea unui comportament etic, sensibilizarea cetăţenilor cu privire la efectele nesemnalării faptelor de corupţie despre care iau la cunoştinţă, promovarea comportamentelor pozitive şi a imaginii de integritate regăsite în rândul majorităţii angajaţilor M.A.I., precum şi creşterea gradului de educaţie anticorupţie a cetăţenilor.

Informații suplimentare despre această campanie și materialele de promovare utilizate în context pot fi vizualizate pe site-ul Direcției Generale Anticorupție, meniul Mass-media/Campanii de informare/“M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau pe link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.