Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

[Harghita/FOTO] Minoră dispărută din Miercurea Ciuc. Aveți informații?

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Harghita efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 15 ani, care a plecat de la domiciliu și nu a revenit.

Miercuri, la ora 11:00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Miercurea Ciuc au fost sesizați de către o femeie din Miercurea Ciuc despre faptul că fiica ei, Moldovan Laura, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu s-a mai întors acasă și nu a mai răspuns la telefon.

Semnalmente: 1.65 m înălțime, greutate 65 kg, ochi căprui, păr șaten-drept purtat desprins pe spate, ten măsliniu.

În momentul plecării minora purta pantaloni tip jeans de culoare gri, geacă de culoare roșie și încălțăminte de culoare neagră.

De la momentul sesizării, au fost efectuate căutări în parcuri, stații CFR, autogări, la unități spitalicești, precum și în zone pe care minora obișnuia să le frecventeze, fără a fi găsită până în prezent.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la minora dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.