Harghita/Titularizare 2023: Au fost afișate rezultatele inițiale

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Rezultatele inițiale la proba scrisă concursul de Titularizare 2023 au fost afișate marți, 18 iulie. 

Rezultatele candidaților din Harghita pot fi consultate AICI.

Potrivit datelor centralizate de Ministerul Educației, în județul Harghita au fost 584 de candidați cu note la proba scrisă, dintre care:

  • 321 candidați cu note între 7 și 9,99
  • 193 candidați cu note între 5 și 6,99
  • 70 candidați cu note între 1,01 și 4,99

Nu a fost înregistrată nicio notă de zece.

Potrivit datelor comunicate de IȘJ Harghita, la concursul de Titularizare au fost 684 de candidați înscriși, Dintre aceștia, 69 au absentat, 30 s-au retras din motive personale sau medicale, iar unul a fost eliminat.

Contestațiile se depun astăzi, la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar), până la ora 21:00, respectiv în data de 19 iulie, până la ora 12:00.

Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 26 iulie.

Pentru a obţine statutul de titular (angajarea pe perioadă nedeterminată), candidații trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) la proba scrisă. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) la proba scrisă.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice de repartizare organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 27 și 28 iulie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy