Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harghita. Trei bărbați, atacați de un urs/ Unul este în stare gravă la spital, iar un altul este dat dispărut

Trei bărbați au fost atacați  vineri seara, 23 iulie, de un urs  la o stână din județul Harghita, la granița cu Suceava. Unul dintre ei este în stare gravă la spital, iar un altul este dat dispărut.

Ursul ar fi atacat o bovină în zona unei stâne din judeţul Harghita şi trei bărbaţi au încercat să alunge animalul.

Un bărbat de 45 de ani a fost atacat de urs suferind mai multe leziuni și a fost transportat la o unitate medicală din județul Suceava, fiind cea mai apropiata unitate medicală de locul atacului.
Un tânăr în vârstă de 26 de ani a reuşit să fugă, fiind căutat în fondul forestier de echipe comune de jandarmi montani şi poliţişti. Cel de-al treilea bărbat este cel care a sunat la 112.

Toţi cei trei bărbaţi sunt din judeţul Mureş şi lucrau la stâna din judeţul Harghita.

Echipe de polițiști, jandarmi și salvamontiști din Suceava sprijină activitățile de căutare a bărbatului de 26 de ani inițiate și coordonate de autoritățile din Harghita. De asemenea, dosarul penal întocmit în caz este instrumentat de autoritățile judiciare din Harghita

ISU Suceava intervine la fața locului cu 21 pompieri militari, cu o ambulanță SMURD și două autoșenilate, iar în sprijin vor veni și salvatori de la ISU Iași și ISU Neamț cu camere de termoviziune.

surse: Obiectiv Suceava, Agerpres
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *