Harghitenii mai pot aplica pentru CASA VERDE. S-au suplimentat fondurile

0

Articol disponibil în: Magyar Română

APM Harghita a anunțat că fondurile alocate pentru Programul „Casa verde” s-au epuizat la nici două zile de la debutul procedurii de depunere a dosarelor (10 octombrie). Pentru finanțarea inițială de 926 963 lei, în Harghita au fost admise 154 dosare.

În acest sens, în conformitate cu dispoziția președintelui Administrației Fondului de Mediu, bugetul alocat pentru Programul „Casa Verde” a fost suplimentat cu aproximativ 25% pentru fiecare județ, începând cu data de 12.10.2016, ora 09.00.

Harghitenii se pot prezenta la sediul APM Harghita din Miercurea Ciuc pentru o nouă sesiune de depunere a dosarelor, până la epuizarea fondurilor.

Prin Programul „Casa Verde” populația poate beneficia de finanțare prin Administrația Fondului pentru Mediu pentru instalarea, înlocuirea sau completarea sistemelor de încălzire clasice cu cele care folosesc energie verde, regenerabilă.

Mai multe detalii aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy