Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harghitenii preferă mersul pe bicicletă

Locuitorii din județul Harghita preferă din ce în ce mai mult metodele ecologice de transport. Una din cea mai practicată modalitate de transport este mersul pe bicicletă. Administrațiile locale susțin acest demers binevenit al locuitorilor, motiv pentru care se pot observa în mod frecvent piste special amenajate pentru bicicliști și un respect deosebit acordat în trafic acestora. Pe lângă faptul că este o alternativă ecologică de transport, mersul pe bicicletă este deosebit de sănătos, promovează dinamismul și un stil de viață cât mai activ.
De remarcat este faptul că cei care aleg să meargă pe bicicletă sunt atât tineri, cât și persoane mai în vârstă, ceea ce nu poate decât să confirme că harghitenii devin din ce în ce mai conștienți de importanța metodelor alternative de transport și de necesitatea unui stil de viață cât mai sănătos.

I. O.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.