Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harviz: programul de citire a contoarelor la casele particulare în luna mai

S.C. HARVIZ S.A. din Miercurea Ciuc își anunță consumatorii, că citirea semestrială a contoarelor de la casele particulare în luna mai 2019 se va desfășura conform următorului program:

– 2 mai: străzile Bradului, Avântului, Ciocârliei, Tárnics, Voința
– 4 mai: Băile Jigodin, Fenyés, Csihányos
– 6 mai: străzile Leliceni, Tudor Vladimirescu, Arsenalului, Piscului, Mikó, Dr. Dénes László, Müller László, Patriarh Miron Cristea, Frăției

Acei consumatori, la care nu s-a reușit citirea contoarelor, pot transmite consumurile cel târziu până la data de 15 mai în zilele lucrătoare între orele 7,30 – 15,30 (vineri între 7,30 – 13,30) la numerele de telefon 0266-313636, interior 17; 0758-770039 (inclusiv prin SMS, cu menționarea numelui și adresei) sau prin adresa office@harviz.ro.

Rugăm toți utilizatorii ai serviciilor noastre să faciliteze și să facă posibilă citirea contoarelor, în caz contrar existând posibilitatea acumulării cantităților consumate și nefacturate. Pe lângă faptul, că acest lucru face parte dintre obligațiile Utilizatorului, astfel pot fi evitate neplăcerile privind achitarea unor facturi cu valori consistente. În același timp, vă atragem atenția, că în temeiul art.39 al Legii nr.241/2006 refuzul utilizatorului de a permite accesul Operatorului la dispozitivele de măsurare-înregistrare în scopul efectuării controlului sau înregistrării consumurilor, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5000 lei la 10000 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.