HARVIZ S.A. anunță tarife mai mari la apa potabilă și canalizare, începând cu luna octombrie

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Anunț

HARVIZ S.A. în calitate de Operator Regional al serviciilor de furnizare a apei potabile și de canalizare consideră esențială funcționarea cât mai eficientă și satisfacerea nevoilor utilizatorilor acestor servicii la cel mai înalt nivel posibil.
Având în vedere, că de la ultima ajustare a prețurilor din martie 2019 inflația a crescut cu 10,22%, salariul minim pe economie a crescut cu 10,57% iar în ultima perioadă prețul energiei a explodat, cheltuielile de exploatare au crescut considerabil, cea ce periclitează funcționarea societății. Din aceste cauze, suntem nevoiți să modificăm prețurile practicate în cursul lunii octombrie 2021,  după cum urmează:

Preț unitar pentru persoane juridice/m³ Preț pentru populație (cu TVA)/m³
Apa potabilă Serv. de canalizare Apa potabilă Serv. de canalizare
Preț vechi Preț nou Preț vechi Preț nou Preț vechi Preț nou Preț vechi Preț nou
3.50+TVA 3.80+TVA 3.08+TVA 3.41+TVA 3.82 4.14 3.36 3.72

* Atât pentru apa potabilă, cât și pentru servicii de canalizare cota TVA este de 9%.

Ajustarea prețurilor înseamnă un plus de 0,68 lei/m³ (+9,47%), cea ce va majora cheltuielile lunare a unei familii în medie cu cca. 5 lei.

Asigurăm toți utilizatorii serviciilor noastre, că scopul nostru în continuare este furnizarea serviciilor de cea mai bună calitate la cel mai bun preț posibil.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy