Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

HELL – marca cu nume definitoriu pentru ungurul Erno Barabas, atacatorul lui Mihăilă Cofar de la Târgu Mureș

Foto: captură video

Fost urmărit internațional pentru tentativă de omor, Erno Barabas, atacatorul lui Mihăilă Cofar de la Târgu Mureș, din 20 martie 1990, și-a ascuns cu mare grijă trecutul în Ungaria, care l-a protejat oficial, în ciuda condamnării sale la 9 ani de închisoare cu executare de către Justiția Română.

Ajuns azi pe locul 26 în TOP 50 de milionari unguri, Ernest „Erno” Barabas este proprietarului mărcii cu un nume definitoriu: HELL Energy Drink. Compania de băuturi enregizante face milioane de euro și în România, unde își are sediul chiar lângă Aeroportul Internațional Transilvania din Târgu Mureș, la Vidrasău.

În timp ce familia Barabas se plimbă cu un Rolls aurit, un Mercedes AMG, un Lamborghini și un Ferrari la Târgu Mureș și Miskolc, reședința miliardarului în forinți, victima lui, mutilată și semi-paralizată, trăiește în total cu 1.200 de lei la Ibănești.

Am stat de vorbă cu soția lui Mihăilă Cofar pentru că bătrânul de 72 de ani nu putea vorbi; îi era rău. Aceasta ne-a mărturisit că Erno Barabas nu a venit niciodată să-și ceară scuze pentru răul ireparabil făcut și, totodată, a mulțumit Evenimentului Zilei pentru că nu l-am uitat pe soțul ei, Mihăilă Cofar, așa cum au făcut autoritățile statului, care le-au mai și tăiat recent un ajutor financiar.

Am atașat acestei conversații și filmarea brută, needitată, a scenei de groază filmate de jurnalistului irlandez la Târgu Mureș, în urmă cu 30 de ani, care a făcut înconjurul lumii cu sensul schimbat, prezentându-l pe Cofar drept un maghiar victimă a unui „pogrom” românesc.

În înregistrarea difuzată de EVZ TV se poate auzi însă foarte clar vocea traducătoarei indicând spre hoarda atacatoare și afirmând „These are Hungarians. Aștia sunt unguri”. Cine a lansat și întreține și azi minciuna?

 

Exclusiv – Sotia lui Mihaila Cofar pentru EvZ si Filmul brut al agresiunii din 20 Martie 1990

 

Sursa: https://evz.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *