Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hotărâre referitoare la sport și Luminație (Ziua morților) în timpul pandemiei

Foto: Flickr

 

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Miercurea Ciuc a adus hotărâre referitoare la înlăturarea măștilor de protecție în cazul desfășurării activităților sportive. Totodată, a hotărât și extinderea programului cimitirelor cu ocazia Sărbătorii Tuturor Sfinților.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Miercurea Ciuc s-a întrunit astăzi, 29 octombrie 2020 la ședință extraordinară – prima dată sub președinția noului primar, Korodi Attila. S-au hotărât două teme esențiale.

Una se referă la purtarea măștilor de protecție în timpul sportului – conform Hotărârii nr. 50 al Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Se permite înlăturarea măștilor de protecție în spații deschise pentru desfășurarea activităților sportive individuale sau altor asemenea activități, doar dacă persoanele sunt în afara zonelor de trafic pietonal și la minim 2 metri față de alte persoane.

Comisia a hotărât și extinderea programului cimitirelor din municipiu. În perioada 31 octombrie – 02 noiembrie 2020, intrarea publicului în cimitire este permisă între orele 6:00–24:00. Scopul orarului extins este asigurarea unui interval de timp mai larg pentru persoane, evitând astfel aglomerația în cimitire. Totodată Comisia pentru situații de urgență atrage atenția că, toate regulile de protecție aplicate în spațiile publice vor fi în vigoare și pe aria cimitirelor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.