2015- ben Romániában 16-szor több lehallgatást folytattak, mint az Amerikai Egyesült Államokban

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Egy újabb téma ragadja magával a közvéleményt, amely akarva vagy akaratlanul ki van emelve az eredeti kontextusból és részlegesen van bemutatva. 2015-ben Romániában 16-szor több lehallgatási megbízatást adtak ki nemzetbiztonsági vonalon, mint az Amerikai Egyesült Államokban. Egyrészt a biztonsági szolgálatok túlbuzgóságára és a bírák felületességére gyanakodhatnánk, de legyünk korrektek és vizsgáljuk meg a statisztikát az utolsó adatig, hogy teljes képet kapjunk a jelenségről.

  1. 2015- ben 16-szor több lehallgatás történt nemzetbiztonsági vonalon, mint az Amerikai Egyesült Államokban
  2. 2015- ben 11.772 terrorista támadás volt világszerte, Romániában NULLA
  3. 2015- ben 28.328 ember vesztette életét terrorista támadások miatt, Romániában EGY SEM

A különböző biztonsági szolgálatoknak valószínűleg vannak túlkapásaik is, ami a lehallgatásokat illeti, de ha választani kell a lehallgatások és a támadások, illetve az áldozatok NULLA száma között, minden normális ember a NULLÁ-t választaná, függetlenül a visszaélésszerű magánéleti beavatkozások árától.

Törvénytelen, erkölcstelen és egyenesen piszkos dolog a titkosszolgálat alkalmazottjaként visszaélni a hatalommal és túlkapásból vagy politikai megrendelésre rosszat tenni kényelmetlennek tartott emberekkel, ami valószínűleg Romániában naponta meg is történik. De ha a törvénytelen lehallgatás vagy terroristatámadás általi halál közt kellene választani és inkább az előbbit választom.

Iosub Robert

harta-terorism-2015-1024x723

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy