21 újabb összeférhetetlenségi esetet talált az ANI

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség 21 jelenlegi és volt választott tisztviselő esetében állapított meg adminisztratív jellegű összeférhetetlenséget. Így az ANI által összeférhetetlenségben talált városatyák száma eléri a 254- et.
Vakaria Ernő, a gyergyószárhegyi tanács volt tagja közigazgatási érdekellentét állapotában találtatott.
Helyi tanácsosi minőségében részt vett egy bizonyos fakitermelési szolgáltatás megvásárlására vonatkozó keretmegállapodás odaítélési dokumentációját jóváhagyó tanácshatározat meghozatalában, melynek alapján Gyergyószárhegy község és a Prim Laz Com Kft. (amelyben a fenti személy társként szerepelt) között létrejött egy szolgáltatási keretmegállapodás és ezt 20 szolgáltatási szerződés követte.
A megvizsgált személy áthágta a 161/2003-as törvény 70. cikkelyének rendelkezéseit, együtt a 215/2001-es törvény 46. cikkely (1) bekezdés, valamint a 393/2004- es törvény 75. cikkelyének rendelkezéseivel.
Az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség a törvényesség, bizalom, pártatlanság, működési függetlenség, a gyors és megfelelő ügyintézés, valamint a védekezéshez való jog elvei alapján fejti ki tevékenységét.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy