Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A 13 éves tolvajnak már van priusza

A 13 éves kiskorút, akitől a rendőrség egy iskolából ellopott laptopot szerzett vissza, további három lopással gyanúsítják: pénzlopás (115 lej), édesség lopás(500 lej)valamint cigaretta lopással(1000 lej)amelyeket Székelyudvarhelyen követett el.

A rendőrség a nyomozás során kiderítette, hogy a 13 éves B.R. akit azzal gyanúsítanak, hogy betört egy iskolaépületbe és onnan eltulajdonított egy laptopot,további lopások elkövetésében is bűnös.

Az eddigi nyomozások fényt derítettek arra, hogy január hónap folyamán a gyanúsított betört két boltba ahonnan 115 lej készpénzt lopott és édességet 500 lej értékben, valamint egy étterem raktárából cigarettát 1000 lej értékben.

Az ügyben tovább nyomoznak minősített lopás címén annak érdekében, hogy fény derüljön a szóban forgó személy más bűncselekményeire is és az esetleges összefüggésekre olyan esetekkel amelyekben a tettes ismeretlen.Tiszteletben tartva a törvény kiskorúak által elkövetett bűncselekményekre vonatkozó előírásait a Székelyudvarhelyi Bíróság jogi megoldást fog javasolni.

Forrás: Hargita Megyei Rendőrség
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.