A csendőrök kiképzése elsőbbséget élvez

0

Articol disponibil în: Magyar Română

pregatire jandarmi prioritate (2)Kedden, folyó év február 21- én Csíkszeredában sor került a tartalék humán erőforrás értesítésével és mozgósításával megbízott munkatársak éves találkozójára. A tevékenységet szakvéleményezte a Hargita Megyei Katonai Központ katonai személyzete, illetve az 1-es Mobil Csendőregységbeli kollégák, elemezve a csendőrökre háruló feladatokat a tartalékosok értesítésében és katonai egységekhez való kirendelésében.

2015 szeptember 22- 24 közötti időszakban Hargita megyében mozgósítási gyakorlatra került sor, amelynek során felmérték a lakosság védekezési felkészültségét. Az akciót a Nemzetvédelmi Minisztérium vezette a Belügyminisztériummal együttműködve.

A gyakorlat idején a katonai egységekhez hívták a tartalékosokat, két- három órás időtartamra a katonai nyilvántartási adatok frissítése érdekében, a törvényes előírásoknak megfelelően.pregatire jandarmi prioritate (1)

A Román Csendőrség szervezésére és működésére vonatkozó 550/2004-es törvény értelmében feladatunk a Belügyminisztérium más egységeihez küldeni a szükséges személyzetet létszámkiegészítés céljából.

Információs és Közszolgálati Iroda

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy