A csíkszeredai és székelyudvarhelyi PPC Energie üzletek zárva lesznek 2023 november 30- december 1 között

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A brassói, csíkszeredai, székelyudvarhelyi, sepsiszentgyörgyi és marosvásárhelyi PPC Energie ((a korábban Enel Energie néven ismert PPC csoporthoz tartozó vállalat) üzletek november 30-án és december 1-jén zárva tartanak. A call center szolgáltatás ezen a napon csak index továbbításra, a számla és egyenleg részleteinek lekérdezésére lesz elérhető.

 

A többi napon a PPC Energie üzletek megszokott munkarend szerint dolgoznak.

A legtöbb művelet digitális csatornákon keresztül is elvégezhető, és nem igényel személyes megjelenést az Enel üzletekbe. Ezért arra biztatjuk ügyfeleinket, hogy továbbra is használják digitális számlázási, nyugta- és fizetési lehetőségeiket, valamint online szerződéskötést.

Így az ügyfeleknek két egyszerű lehetőségük van az elektronikus számla kézhezvételére, annak kiállítását követően: e-mailben vagy sms-ben, vagy választhatják a számla másolatának letöltését innen.

Az elfogyasztott áramra vonatkozó index elküldéséhez a MyEnel alkalmazáson belüli Index rovat mellett az ügyfelek (a számlán feltüntetett visszaolvasási időszakban) a 0800.07.08.09 ingyenes telefonszámot vagy a normál tarifájú 021.9977 számot hívhatják.

Ha továbbra is készpénzben kívánnak fizetni a fogyasztók, akkor a Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland üzletek bukaresti és további tíz megyében található hálózata, valamint az élelmiszerboltokban található fizető automaták használata javasolt.

A számlafizetés további lehetőségei: ATM-bankautomata, közvetlen beszedési megbízás, internet vagy banki átutalás. A PPC Energie banki és kereskedelmi partnereivel kapcsolatos részletek a villanyszámlán, valamint itt találhatók.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy