Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Aláírták a 131-133-137A jelzésű megyei utak munkálatfelügyelői szerződését

 

Aláírták a munkálatfelügyelői szerződést a Hargita megye déli részén haladó, Kovászna és Brassó megyébe vezető közel ötven kilométeres út felújításához.

A beruházás a következő településeket érinti: Petek, Kányád, Miklósfalva, Ocfalva, Bikafalva (137A megei út) és Oklánd, Homoródszentpál, Homoródszentpéter, Városfalva, Székelydálya, Ége, Bikafalva, Kányád (DJ131 – DJ133).

A beruházás értéke több mint 99,9 millió lej áfával.

Bíró Barna Botond, a Hargita Megyei Tanács alelnöke bízik abban, hogy a munkálatokat szakszerűen végzik, hangsúlyozva, hogy a megyei utakat rehabilitáló cég révén biztosítani fogják a nyári és a téli karbantartást. Az alelnök ugyanakkor pontosított, hogy több mint biztos, hogy mikor átadják az olasz cégnek az utat, forgalmi korlátozásokat vezetnek be a nehéz autók számára.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke elmondta, hogy ma aláírták a szerződést, amellyel az utak javítása közelebb került, hangsúlyozva, hogy az olasz cég elkötelezte magát, hogy körülbelül két hét múlva átveszi az utat, és az építőtelep felállítása után megkezdi a munkát. Ugyanakkor a vállalat szükség esetén karbantartási munkákat végez ezen az útszakaszon.

György Sándor, Kányád község polgármestere türelemre ösztönözte az állampolgárokat, mert ha eddig a pontig elértek, minden bizonnyal együttműködés és csapatmunka révén az út a várakozásoknak megfelelően helyreáll.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük