Sebastian Buzilă párbeszédre invitálja Maroshévíz városát

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Sebastian Buzilă, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) maroshévízi polgármesterjelöltje Facebook-bejegyzésben fordult városának lakosaihoz. A bejegyzésben Buzilă köszönetét fejezi ki a jelöltségének bejelentése után kapott támogatás és bátorító üzenetek áradatáért, és hangsúlyozza, hogy aktívan be kívánja vonni a közösséget a választási kampányába.

A nyitottság és az együttműködés gesztusaként Buzilă arra kéri Maroshévíz polgárait, hogy küldjék el ötleteiket, javaslataikat és projektjeiket, amelyek hozzájárulhatnak a város fejlődéséhez és javulásához. A polgári részvételre való felhívás azzal a meggyőződéssel történik, hogy a közvetlen közösségi részvétel jelentős hatással lesz a város jövőjére.

Az eszmecsere megkönnyítése érdekében a PNL jelöltje több kommunikációs csatornát is elérhetővé tett: a 0728 932 255-ös WhatsApp számot, a [email protected] e-mail címet és a Facebook-bejegyzésének kommentszekcióját. Ez a többdimenziós megközelítés hangsúlyozza Buzilă azon törekvését, hogy a lehető legkönnyebben elérhető és nyitott legyen a polgárok javaslataira, függetlenül attól, hogy melyik kommunikációs csatornát választják.

Sebastian Buzilă Maroshévíz lakosaihoz intézett felhívása nem csupán egy kampánystratégiát képvisel, hanem azt a víziót is, ahogyan az önkormányzatnak működnie kellene: a közösséggel szoros együttműködésben, a polgároktól érkező ötletek és projektek meghallgatásával és megvalósításával. Ezzel a megközelítéssel Buzilă azt reméli, hogy egy jobb, befogadóbb és virágzó várost építhet minden lakója számára.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy