A gyergyószentmiklósi Csendőrtovábbképző Központ évértékelője

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Január 18-án, szerdán, 11:00 órai kezdettel került sor a Gyergyószentmiklósi Csendőrtovábbképző Központ évértékelő gyűlésére.
Jelenlétével megtisztelt bennünket Andrei Jean Adrian prefektus is, több más jeles személyiség mellett, mint Iamandi Dan ezredes, a Hargita Megyei Csendőrparancsnokság főparancsnoka; Cimpoieșu Stelian ezredes, a Hargita Megyei Készenléti Felügyelet parancsnoka; a Hargita Megyei Korrupcióellenes Szolgálat képviselője Bădruș Monica felügyelő; Diaconița Vasile főbiztos, a Gyergyószentmiklósi Városi Rendőrség parancsnoka.
A 2016- os évben központunk a sepsiszentgyörgyi központtal együtt 1087 személynek nyújtott képzést, 934 altisztnek és 153 helyi rendőrnek.
A Központ által szervezett főbb képzéstípusok:
– közrendészeti tiszt- 57 résztvevő
– intézmények őrzésére-védésére kiképzett tiszt- 164 résztvevő
– mobil csendőregységek képzése- 474 résztvevő
– szaktechnikus- 170 résztvevő
– mesterlövész altiszt- 70 résztvevő
– alapképzés helyi rendőröknek- 153 résztvevő
A gyűlés végén a Központ parancsnoka, Popescu Vasile Leontin ezredes érdemoklevelet adott át a jelenlevő meghívottaknak és megköszönte a Központ személyzetének egész évi munkáját.
A felhalmozott tapasztalat, a szakszerűség, odaadás és felelősségtudat voltak a 2016-os év eredményeinek meghatározói, hozzájárulva, hogy megvalósítsuk kitűzött céljainkat és betöltsük a Központ fő rendeltetését- a kiképzésen résztvevők szakmai felkészítését.

A Gyergyószentmiklósi Csendőrtovábbképző Központ szóvivője

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy