A „HERCULES” projekt harmadik kiadása. A Sportminisztérium kitart azon kezdeményezés mellett, hogy a gyerekeket a sporthoz vonzza

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

A Sportminisztérium január 6-án, hétfőn bejelentette, hogy az e havi iskolai szünetben megvalósítja a „Hercules” projektet, melynek keretében a 6-15 év közötti diákok ingyenes bevezető tanfolyamokon vehetnek részt különböző sportágakban.

A projekt harmadik kiadására a nemzeti sportszövetségekkel együtt eddig 34 megyei igazgatóság erősítette meg részvételét a projektben.

A februári iskolai szünetben a következő sportágakkal ismerkedhetnek a tanulók: asztalitenisz, taekwondo, úszás, művészi és ritmikus gimnasztika, karate, atlétika, ökölvívás, görög-római birkózás, mini rögbi, úszás, futball, kosárlabda, tájfutás , rádiós tájékozódás, kézilabda, sakk, sporttánc, judo, síelés, jégkorong, kempo, ju-jitsu, darts, röplabda, vívás, úszás és kézilabda speciális igényű gyerekeknek, harcművészetek, korcsolya, íjászat stb.

E szakágak listája megyénként eltérő, a helyi szinten meglévő humánerőforrás és sportlétesítmények függvényében. Erre, valamint az oktatókra, a tanfolyamok helyszíneire és a regisztrációs módokra vonatkozó információk elérhetők az erre a célra létrehozott platformon: www.proiectulhercules.ro.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy