A jelöltállítás terminusa április 17

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Kelemen Hunor az RMDSZ elnöke, szombaton a marosvásárhelyi SZKT gyűlésen kijelentette,hogy április 17-éig minden megyei szervezetnek meg kell találnia a maga jelöltjét, a helyi szervezeteknek pedig egyéni projekteket kell kidolgozniuk helységenként, a prioritásoknak megfelelően, ájékoztat az Agerpres.

Április 17-e az a terminus ameddig a megyei szervezeteknek meg kell találniuk a jelöltjeiket. Három választási mód van: közvetlen választás, közvetlen előválasztás és a jelöltek általános választáson történő szelekciója. Meggyőződésem, hogy hiteles jelöltjeink lesznek. Nem elég csak egyetlen tervvel előállni a helyi választásokon és a választási kampányban, mert minden településnek megvannak a maga prioritásai, a jól meghatározott problémái. Különböző közösségeknek különbözőek a prioritásai. Ahol már a közlétesítményi hálózatba való beruházás megtörtént ott a szociális és kulturális problémák kerülnek előtérbe és mi nagyon célirányosan és részleteiben akarjuk ezeket a problémákat kezelni akárcsak a választási kampányt. Ezért van szükség specifikus tervre minden egyes településre nézve, Z vezetője hozzátette, hogy a következő, Szatmáron tartandó SZKT gyűlésen mindezek a vonatkozások megbeszélésre kerülnek, még ha ez egy nagy volumenű munkát feltételez is.

Meg akarjuk nyerni a választásokat, arányos képviseletet akarunk biztosítani és embereinknek tudniuk kell, hogy semmi nem lehet fontosabb mint a közjót és a társadalom érdekeit szolgálni, hangsúlyozta Kelemen Hunor.

Forrás:voceatransilvaniei.ro

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy