A rendőrség két nő ügyében nyomoz, akiket állítólag fiatalkorúak egy csoportja bántalmazott Csíkszeredában

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Egy Csíkszereda utcáin történt incidenst követően a Hargita Megyei Rendőrfelügyelőség vizsgálatot indított két különálló bántalmazás ügyében, amelyben két nőt fizikai erőszaknak vetett alá egy állítólagos fiatalkorúakból álló csoport.

Az eseményekre egy bejegyzés révén hívták fel a nyilvánosság figyelmét, amelyben egy férfi elárulta, hogy a nővére is ilyen támadás áldozata lett.

2023 november 9-én, 23 óra körül egy 27 éves, Csjkszeredában lakó nő tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy bántalmazták, miközben a város egyik utcáján sétált. Az áldozatot három fiatal nő, állítólag kiskorúak támadták meg, akik fizikai erőszakot, ütéseket és rúgásokat alkalmaztak.

Ez az agresszió nem volt elszigetelt eset, mert ugyanazon a napon, 17 óra körül egy másik, 22 éves csíkszenttamási fiatal nő is hasonló esetet jelentett a rendőrségen Csíkszeredában. Őt szintén három fiatal lány, valószínűleg kiskorúak támadták meg a település egy másik utcájában.

Mindkét esetben gyanúsítottak csoportját állították fel, és a csíkszeredai rendőrség bűnügyi nyomozóirodája nyomoz az elkövetők azonosítása és a teljes bűncselekményt alátámasztó bizonyítékok összegyűjtése érdekében.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy