A Romániai Elektromos Energiát Elosztó Részvénytársaság- DEER megnevezte a „Villanyszerelői Trófea 2024” verseny győzteseit. A legjobb szakemberek Kolozsváron versenyeznek majd, az országos szakaszon

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Sajtóközlemény

  • A nagydíjat a nagybányai kirendeltség nyerte
  • Villanyszerelő villamosenergia-mérő, mérőcsoportok ellenőrzése: III. helyezés – PALA ZOLTÁN-JÁNOS – HARGITA megye

A Distribuție Energie Electrică Romania – DEER, az Electrica Group tagvállalata, a legjobb szakemberek között, vállalatonként jelölte ki a „Villanyszerelő trófea” szakmai verseny győzteseit. Ők július 7-12. között Kolozsváron vesznek részt a verseny országos szakaszán.

A Trófea cégenkénti döntőjére május 28-30-án került sor Nagyváradon. A DEER legjobb villanyszerelői és diszpécserei rendhagyó ünnepség keretében vehették át díjaikat az Electrica Csoport és a DEER igazgatótanácsainak tagjaitól, valamint a két vállalat ügyvezető igazgatóságától.

Mihaela Rodica Suciu asszony, a DEER vezérigazgatója így szólt a több mint 500 résztvevőt számláló közönséghez: „Megtiszteltetés és büszkeség számomra, hogy gratulálhatok a vállalati szakasz 27 győztesének, vezető és fiatal villanyszerelőnek, akik a legjobb szakembereknek bizonyultak, és akik vállalatunkat képviselik majd az országos versenyen. Mi a DEER-nél mindannyian egy csapat vagyunk, és számomra mindannyian győztesek vagyunk. Elismerésem. Ez a második alkalom, hogy a DEER versenyt a jelenlegi struktúrában, egy vállalatként sikeresen lebonyolítottuk, és szeretném, ha a hagyományt közösen vinnénk tovább”.

A Villanyszerelői Kupa idén 42. alkalommal került megrendezésre. Ez egy hagyományokkal rendelkező szakmai verseny, amelyet 1977-ben az Electrica kezdeményezett, és 1995-ben indított újra. Ez a legrégebben zajló és legnagyobb szakmai verseny Romániában.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy