DEER și-a desemnat câștigătorii competiției „Trofeul Electricianului 2024”. Cei mai buni specialiști vor concura la Cluj – Napoca, la faza pe țară

0

Articol disponibil în: Magyar Română

COMUNICAT DE PRESĂ

  • Marele premiu a fost câștigat de Sucursala Baia Mare
  • Electrician măsurare energie electrică, verificare grupuri de măsurare: LOCUL III – PALA ZOLTAN-JANOS – HARGHITA

Distribuție Energie Electrică Romania – DEER, companie membră a Grupului Electrica, și-a desemnat, dintre cei mai buni specialiști, câștigătorii pe companie ai concursului profesional ”Trofeul Electricianului”. Aceștia vor participa, în perioada 7-12 iulie, la Cluj – Napoca, la faza pe țară a competiției.

Etapa finală Pe companie a Trofeului s-a desfășurat în perioada 28-30 mai, la Oradea. În cadrul unei festivități de excepție, cei mai buni electricieni și dispeceri ai DEER au primit premiile de la membrii Consiliilor de Administrație ai Grupului Electrica și ai DEER, precum și de la conducerea executivă a celor două companii.

Doamna Mihaela Rodica Suciu, Director General DEER, s-a adresat unei audiențe de peste 500 de participanți: „Sunt onorată și mândră să îi felicit pe cei 27 de câștigători ai etapei pe companie, seniori și tineri electricieni, care au dovedit că sunt cei mai buni profesioniști și care vor reprezenta compania noastră în competiția națională. Noi, la DEER, suntem cu toții o echipă și, pentru mine, toți suntem câștigători. Mă înclin în fața dumneavoastră. Este pentru a doua oară când organizăm, cu succes, concursul DEER, în structura actuală, ca o singură companie, și îmi doresc să ducem împreună tradiția mai departe.

Știu că vă doriți performanță și asta contează cel mai mult în activitatea noastră de zi cu zi, dar și în această competiție la nivelul companiei, pe care eu o consider un adevărat campionat mondial. La Cluj-Napoca va fi nivelul următor, ”olimpiada electricienilor”.

Adresez mulțumiri și urez specialiștilor noștri electricieni succes în acest maraton competițional de specialitate, care se termină cu faza pe țară, ce va avea loc la Cluj-Napoca. Este o onoare pentru noi, dar și o mare responsabilitate să organizăm etapa finală a Trofeului Electricianului și, recunosc, îmi doresc să câștigăm Trofeul Electricianulu, faza pe țară”.

Dl. Dumitru Chiriță, Președintele Consiliului de Administrație al Grupului Electrica, a afirmat: “Sunt foarte onorat să fiu prezent la acest eveniment tradițional și să acord premii într-un domeniu în care eu am activat peste 30 de ani. Pot spune, cu mândrie, că am învățat să scot instalații electrice de sub tensiune și să le leg la pământ, ca să nu existe risc de accidentare. Sunt unul dintre cei care, în anul 1995, au reactivat Trofeul, la început al Energeticianului, acum – al Electricianului. Felicit câștigătorii și concurenții din toată inima!”

Dl. Alexandru Chiriță, Director General al Grupului Electrica: “Este al doilea an când revin la Trofeul Electricianului etapa pe DEER, de data aceasta într-o formulă și mai completă. Echipa condusă de dna. Mihaela Suciu demonstrează că este cea mai bună echipă pe care a avut-o DEER și am încredere că va depăși performanțele realizate până acum. Felicitări tuturor, felicitări câștigătorilor!”

Marele premiu – Trofeul Electricianului DEER 2024 a fost câștigat de Sucursala Baia Mare. “Vă felicit  pentru câștigarea trofeului! Mă bucur că avem profesioniști care pun energie și pasiune în munca lor”, a spus dna. Mihaela Suciu.

Prezentăm, în continuare, Premianții DEER – Trofeul Electricianului 2024, ediția cu numărul 42:

Electrician exploatare staţii electrice de transformare 110 kV/MT

LOCUL III – BOLOS GABRIEL – PLOIESTI

LOCUL II – UDREA IOAN VIRGIL – ORADEA

LOCUL I – DENES SZABOLCS – COVASNA

Electrician exploatare retea electrică de distribuție, MT şi JT

LOCUL III – CORCODEL ION – PLOIESTI

LOCUL II – VERMESAN OVIDIU GIMI – BISTRITA

LOCUL I – GYULAI FERENCZ – ORADEA

Electrician PRAM

LOCUL III – ORDOG VILMOS – MURES

LOCUL II – CIOCA-IONESCU VASILE – MURES

LOCUL I – POP MIRCEA – BAIA MARE

Electrician măsurare energie electrică, verificare grupuri de măsurare

LOCUL III – PALA ZOLTAN-JANOS – HARGHITA

LOCUL II – POP EMERIC – ORADEA

LOCUL I – DAN VASILE – MURES

Electrician montare şi reparaţii echipament primar din stații electrice de transformare de 110 kV/MT

LOCUL III – SOOS SANDOR – BRASOV

LOCUL II – CSERNAK ZOLTAN ATTILA – BAIA MARE

LOCUL I – PRICOPE ROMICA LIVIU – GALATI

Electrician montare şi reparaţii instalaţii de distribuție MT şi JT (PA, PT, LEA, LES)

LOCUL III – VESA DANIEL – ALBA

LOCUL II – PORUT NATANAEL SEBASTIAN – ALBA

LOCUL I – FRANKI CSABA MIHAI – ORADEA

Electrician defectoscopie LES de MT şi JT;

LOCUL III – GUITA ILIE – GALATI

LOCUL II – BOCA MARIUS – CLUJ-NAPOCA

LOCUL I – SILION VIOREL – GALATI

Dispecer Energetic de Distribuție

LOCUL III – GAVRIL FLORIN– GALATI

LOCUL II – BORBELY MARTIN PETRU– CLUJ-NAPOCA

LOCUL I – DAVID GHEORGHE– ORADEA

Electrician Junior.

LOCUL III – CORIIU CRISTIAN – BRASOV

LOCUL II – RADU LAURENTIU– PLOIESTI

LOCUL I – MACINGO CRISTIAN – CLUJ-NAPOCA

Trofeul Electricianului a ajuns, anul acesta, la cea de-a 42-a ediție. Este un concurs profesional, cu traditie, iniţiat de compania Electrica în anul 1977 și reluat în 1995. Este cel  mai longeviv și de anvergură concurs profesional din România.

Trofeul Electricianului a ajuns, anul acesta, la cea de-a 42-a ediție. Este un concurs profesional, cu traditie, iniţiat de compania Electrica în anul 1977 și reluat în 1995. Este cel  mai longeviv și de anvergură concurs profesional din România. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy