A Sürgősségi Esetek Hivatásos Szolgálata versenyének helyezései

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az „Oltul” Sürgősségi Esetek Hargita Megyei Felügyelősége tegnap, 2016 június 16- án megtartotta a Sürgősségi Esetek Hivatásos Szolgálatai versenyének II. felügyelőségi fordulóját.

A már hagyományossá vált fair- play szellemű versenyen a csíkszeredai, székelyudvarhelyi és gyergyószentmiklósi tűzoltó alakulatok csapatai mérték össze tudásukat.

A mindennapi vészhelyzetek kezelésén kívül a csapatszellem kialakításban hoz pluszt ez a verseny. A versenyszámok teljesítésével minden versenyző bemutathatta fizikai képességeit, gyorsaságát és csapatszellemét, a vészhelyzetek megoldásához nélkülözhetetlen különleges tulajdonságaikat és képességeiket.

Két helyszínen zajlott a verseny: a székelyudvarhelyi városi tűzoltóság székhelyén a „létramászás” versenyszám, illetve a városi stadionon, a „100 m akadályterep”, „4x100m staféta” és a „motoros szivattyú üzembe helyezése”.

A versenyen a fair- play dominált, másodpercek döntötték el az elsőbbséget. A „létramászás” versenyszámban Fărcaș Andrei főtörzsőrmester győzött, második helyezett Doltea Gabriel Főtörzsőrmester, harmadik helyezett Covaci Gheorghe főtörzsőrmester, mindhárman a székelyudvarhelyi alakulat tagjai.

A „100 méteres akadályfutás” próbájában első lett Doltea Gabriel főtörzs, második helyezett Fărcaș Andrei főtörzsőrmester, harmadik helyet szerzett Frâncu Adrian főtörzsőrmester (gyergyószentmiklósi alakulat).

A további két próba csapatoknak szólt, a helyezések a következők:

  • hely Székelyudvarhelyi Tűzoltó Alakulat
  • hely Gyergyószentmiklósi Tűzoltó Alakulat
  • hely Csíkszeredai Tűzoltó Alakulat

Stelian Cimpoieșu ezredes a verseny végeztével oklevelekkel és kupákkal jutalmazta a nyerteseket. A legjobb tűzoltók fogják képviselni Hargita megyét a Brassóban megtartandó területi, III. szakaszban.

Információs és Közszolgálati Iroda

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy