A Tusványos Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényein teljesítenek szolgálatot a Hargita megyei tűzoltók

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

 

A Hargita megyei készenléti felügyelet idén is teljesíti küldetését a Tusványos Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényein, július 18-23 között.

Az esemény teljes időtartama alatt a SMURD mentősök szolgálatban állnak a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház sürgősségi osztályának orvosa vezetése alatt a tusnádfürdői kempingnél, készen arra, hogy elsősegélyben részesítsék az eseményen résztvevőket.

A sürgősségi orvosi felügyeletet biztosító intézkedések jó szervezése érdekében az esemény színhelyén található egy előretolt orvosi pont (mobil kórház), az orvosi szolgáltatásokat SMURD személyzet, a megyei mentőszolgálat munkatársai, a csíkszeredai kórház sürgősségi osztályának személyzete, illetve a Hargita megyei Vöröskereszt önkéntesei látják el. A mobil kórház betegszállításra alkalmas járművel is rendelkezik.

A Hargita megyei Olt készenléti felügyelet szakemberei előzetes ellenőrizték az esemény helyszínét, az ideiglenes létesítményeket,  hogy megfelelnek-e a vészhelyzeti előírásoknak.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy