Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Erdészeti vonalon bírságoltak a csendőrök Madéfalván és Gyergyószentmiklóson

Kedden, november 5-én a Hargita megyei csendőrök két bírságot szabtak ki, összesen 3.500 lej értékben, mindkettőt erdészeti vonalon.

Egy küldetésben levő csendőrcsapat Madéfalva közelében egy traktorból és utánfutóból álló, farönköket szállító járműszerelvényt vett észre. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a rönkök nincsenek lebélyegezve és az autó vezetője nem tudott hivatalos dokumentumokat felmutatni a szállítmányra. A kár és a famennyiség megállapítására a csendőrség igénybe vette a csíkszeredai erdészet segítségét.

Ugyanezen a napon Gyergyószentmiklóson azonosított a rendőrség egy férfit, aki haszongépjárművel fát szállított hivatalos okmányok nélkül. A kár és a famennyiség megállapítására a csendőrök igénybe vették a gyergyószentmiklósi magánerdészet munkatársainak segítségét. A szóban forgó személyeket a 171/2010-es törvény értelmében 2.500 illetve 1.000 lejre bírságolták, a több mint 8 köbméter fát elkobozták.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük