Autók ütköztek össze Csíkszereda közelében. Az egyik sofőr alkohol befolyása alatt állt

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2024. január 5-én 00:20 óra körül a 112-es segélyhívószámon keresztül értesítették a csíkszeredai rendőrség munkatársait a DN13/A úton történt közlekedési balesetről Csíkszereda közelében.

„A helyszínre kivonuló nyomozócsoport által végzett előzetes vizsgálatok során kiderült, hogy egy 35 éves csíkszeredai férfi, miközben Szentegyháza felől személygépkocsival a szülővárosába tartott, elütötte az előtte haladó, csíkszentmihályi 22 éves fiatal nő által vezetett autót.

Az eset következtében egy 3 éves kiskorú, aki a nő által vezetett autó utasa volt, testi sérüléseket szenvedett, és orvosi ellátásra kórházba szállították” – számolt be a Hargita megyei rendőr-főkapitányság.

Az idézett forrás szerint a sofőröket alkoholszondával vizsgálták, és a 35 éves férfi esetében 0,81 mg/l tiszta alkoholt mértek a leheletben, a nőnél pedig nulla értéket.

A rendőrség folytatja a nyomozást, és bűnügyi eljárás indul alkohol vagy egyéb szer befolyása alatt történő autóvezetés, és gondatlanságból okozott testi sértés bűncselekmények elkövetése miatt.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy