Az AFIR nyilvános konzultációra bocsátja az első 2023-2027-es KAP ST Pályázati útmutatót

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

A Vidékfejlesztési Beruházási Ügynökség a mezőgazdasági és vidékfejlesztési beruházásokra vonatkozó támogatási kérelmek befogadására irányuló pályázati munkamenetek előkészítése érdekében közzétette a 2023-2027-es KAP stratégiai terv (Kap ST 2027) keretében európai alapokból finanszírozott hat beavatkozási területre vonatkozó pályázati útmutató konzultációs változatát.

A 20-as számú – Az állattenyésztési ágazatban végrehajtott beruházások, a 25-ös számú – Az öntözési infrastruktúra korszerűsítése, a 26-os számú – Öntözőrendszerek létrehozása, a 28-as számú – A vidéki területek alapvető közúti infrastruktúrájának létrehozása/korszerűsítése, a 30-as számú – Fiatal mezőgazdasági termelők letelepedésének támogatása és a 37-es számú – Tudásátadás című pályázati útmutató konzultációs változatait az Ügynökség hivatalos honlapján (www.afir.ro ), a Dezbatere publica menüpontban tették közzé.

A nyilvános konzultációs időszak a honlapon való közzétételtől, azaz 2023. augusztus 1-jétől számított 15 naptári nap. A közzétett iránymutatásokkal kapcsolatos javaslatokat és észrevételeket minden érdekelt fél a következő címre küldheti el consultare@afir.info.

A beérkezett javaslatok elemzését követően az AFIR kellő időben közzéteszi a Pályázati útmutató végleges változatát, hogy az európai alapokra pályázók elkészíthessék a dokumentációt a KAP 2027 ST keretében történő támogatási kérelmek online benyújtásához.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy