Az ALTEX új helyszínen nyitotta újra csíkszeredai üzletét

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Illusztráció

 

Sajtóközlemény

Az üzletet áthelyezték a város első kereskedelmi parkjába

Az ALTEX Romania, Románia legnagyobb elektro-IT viszonteladója új, nagyobb helyiségben nyitotta meg a csíkszeredai áruházat. A szolgáltató központot áthelyezték a Fészekbe, a régió első kereskedelmi parkjába.

A csíkszeredai üzlet jelenleg 1000 négyzetméter nagyságrendű, és sokkal szélesebb termékskálához biztosít hozzáférést az ügyfelek számára, Romániában a legalacsonyabb áron, valamint hitelszolgáltatásokhoz és személyre szabott tanácsadáshoz is.

„Ez a helyváltoztatás számos előnnyel jár az ügyfelekkel fenntartott kapcsolatokban. Csíkszeredában csak 500 négyzetméteres üzlettel kezdtük, és a Fészekbe költözés, valamint üzlethelységünk megduplázása lehetővé teszi, hogy még jobb minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal érkezzünk az ügyfelekhez. A boltba tett utat időmegtakarítássá változtatjuk, és megkönnyítjük a vásárlási élményt azok számára, akik általában inkább egy helyen, például egy bevásárlóközpontban találnak igényeikhez több alternatívát ”- mondta Edvin Abdulachim, az Altex kereskedelmi igazgatója.

Csíkszeredai üzletének költöztetése és bővítése a viszonteladó által az erre az évre kidolgozott beruházási terv része. Az Altex Romania több mint 27 millió eurót fektet be saját forrásaiból, nemcsak a hálózat bővítésébe, az infrastruktúra korszerűsítésébe, hanem a technológiába is. Az év végére az Altex újabb három új üzletet nyit Chiajnán, Lugoson és Déván, és kibővíti a Dragomirești- i Logisztikai Központját, több mint 37 000 m2-rel. Az Altex Romania emellett a raktárak területén végzett tevékenységek automatizálására irányuló projektekre, a digitalizálásra és a tevékenység Felhőbe történő áthelyezésére összpontosít (Machine Learning bevezetése és a mesterséges intelligencia felhasználása).

A csíkszeredai Altex szolgáltató központ a Hunyadi János utca 26 alatt található, étfőtől vasárnapig működik, 10:00- 20:00 óra között.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy