Az Egészségügyi Minisztérium lefejezése után, az USR-PLUS levegőbe röpíti a kormánykoalíciót is

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Dan Barna miniszterelnök- helyettes ma több nyilatkozatot is tett. Barna azután nyilatkozott, hogy Florin Cîțu miniszterelnök felmentette tisztségéből Vlad Voiculescu minisztert és Andreea Moldovan államtitkárt, illetve az ezt követő USR-PLUS sürgősségi ülését követően. Dan Barna miniszterelnök-helyettes nem hajlandó átvenni az ideiglenes egészségügyi miniszter tisztségét, politikai éretlenséggel és egyoldalú döntésekkel vádolja a miniszterelnököt.

A PNL vezetője, Ludovic Orban szerint Florin Cîțu miniszterelnök leváltása egyelőre nem vitatéma, a párt támogatja a miniszterelnököt.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=361465478532804&ref=external

„A koalíció döntött arról, hogy Florin Cîțu miniszterelnököt támogatja. A miniszterelnök-váltást csak a koalíció döntheti el. A PNL támogatta és továbbra is támogatja a miniszterelnököt”- mondta Ludovic Orban. A PNL vezetője úgy ítéli meg, hogy a miniszterelnök az egészségügyi miniszterrel kapcsolatos döntése helyes, és a tisztség az USR-PLUS-é, amelynek másik minisztert kellene kineveznie.

Dan Barna miniszterelnök-helyettes nyilatkozata az USR-PLUS politikai támogatásának megvonásáról Florin Cîțu miniszterelnöktől:

https://www.facebook.com/watch/alianta2020usrplus/

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy