Az első vakáció a hegyekben babával: 4 dolog, ami nem hiányozhat a poggyászból

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az első hegyi vakáció megtervezése a babával igazi kihívás lehet, különösen ami a pakolást illeti. Egyáltalán nem egyszerű mindent bepakolni, ami a kicsi kényelméhez és biztonságához szükséges, különösen, ha hegyvidéki terület az úti cél. Ebben a cikkben eláruljuk, mik azok a legfontosabb dolgok, amelyek nem hiányozhatnak a poggyászból, ha babával utazunk a hegyekbe, függetlenül attól, hogy hány napot fogunk ott tölteni.

1.Meleg ruházat

A beltéri használatra alkalmas, hosszú ujjú bodyk, nadrágok és vékony blúzok mellett a hegyi poggyászból sem hiányozhat a meleg ruha, ami biztosítja a kicsi kényelmét és védelmét az alacsony hőmérsékletek előtt.

A vastag kabátoktól és téli overalloktól kezdve a sapkákon és kesztyűkig, pulóverekig és vastag pizsamákig ezek mind elengedhetetlenek ahhoz, hogy a babát melegen tartsa, és biztosítsa számára azt a kényelmet és védelmet, amelyre szüksége van az első hegyi tartózkodáshoz.

Ne feledje, hogy a babákat gyakran át kell öltöztetni, és jobb, ha nem használatlan ruhákkal jössz haza, mint azt tapasztalni, hogy nem pakoltál eleget, és gyors megoldást kell találnod a problémára.

2.Élelem és etetési tartozékok

A kicsi életkorától és étrendjétől függően a poggyászba tejport (ha a mama nem szoptat), Philips Avent cumisüvegeket, cumikat és csészéket, gyümölcs- és zöldségpüréket vagy ezek elkészítéséhez szükséges dolgokat kell tennie, bármilyen más élelmiszert, amit fogyasztanak a babák, tálakat és evőeszközöket, stb.

Minél változatosabb a baba étrendje (és minél hosszabb a kiruccanás), annál több hely kell a poggyászban az étkezéshez szükséges dolgokhoz, ezért tartsa ezt szem előtt, amikor megpróbálja eldönteni, hány táskára lesz szüksége.

3.Pelenkák és egyéb higiéniai termékek

Nem utazhatsz a hegyekbe, ha nincs elegendő pelenka, hogy kibírja az ottartózkodást. A ruhákhoz hasonlóan jobb, ha túl sokat csomagol, mint túl keveset.

A baba hegyi poggyászából a pelenkákon kívül nem hiányozhat a nedves törlőkendő, a pelenkakiütés elleni krém, a speciális babáknak szánt tusfürdő, a hidratáló krém, de a fogkefe és a fogkrém sem (ha már van foga a babának). Segítenek a baba higiéniájának megőrzésében és megelőzik az esetleges egészségügyi problémákat.

4.Gyógyszerkészlet

A gyógyszerkészlet elengedhetetlen része a poggyásznak. Ennek tartalmaznia kell a lázra, fájdalomra, köhögésre, megfázásra szolgáló gyógyszereket, amelyek mindegyike megfelel a baba életkorának, a megfelelő adagolási utasításokkal együtt. Nyaralás előtt érdemes felkeresni gyermekorvosát vagy háziorvosát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ebből a szempontból megfelelően felkészült. Az utolsó dolog, amit szeretne, az az, hogy kiderüljön, hogy a babának láza van, és nincs kéznél semmi megoldás.

A gyógyszerek mellett jó, hogy a készlet tartalmaz még egy hőmérőt, egy kis ollót, öntapadó kötést, steril gézt és egy orrszívót.

A poggyász előkészítése az első hegyi vakációra a babával egy fontos feladat, amely nagy odafigyelést és szervezést igényel. A meleg ruháktól, élelmiszerektől és etetési kiegészítőktől kezdve a pelenkákon és egyéb higiéniai termékeken át a gyógyszerkészletig ezek mind elengedhetetlenek a baba kényelme és biztonsága szempontjából, és a csomagban kell szerepelniük. Hogy mire van még szüksége, az a baba szükségleteitől függ. És ne felejtse el a kedvenc játékot!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy