Az Országos Áramszolgáltató Vállalat (Distribuție Energie Electrică România-DEER) felhasználói kapcsolattartó központjai 2024. május 3-án, 6-án és 7-én zárva tartanak

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az Országos Áramszolgáltató Vállalat (Distribuție Energie Electrică Romania – DEER) Felhasználói Kapcsolattartó Központjai 2024. május 03-án és 06-án, nemzeti ünnepnapokon, valamint május 07-én, a vállalat alkalmazottainak szabadnapján nem lesznek nyitva a nyilvánosság számára. A tevékenység 2024. május 08-án folytatódik, az egyes szervezeti egységekre jellemző szokásos munkanapokra vonatkozó munkarend szerint.

A DEER operatív csapatai ezen időszak alatt is mozgósíthatók maradnak, hogy szükség esetén biztosítsák az áramellátás folyamatosságát.

A DEER az ország legnagyobb áramelosztó szolgáltatója, amely 18 megyében közel 4 millió felhasználót szolgál ki több mint 200 000 km hosszú elektromos hálózattal, mintegy 450 nagy- és középfeszültségű transzformátorállomással és több mint 30 000 transzformátorállomással. A DEER szakemberei minden ünnepnapon állandóan készen állnak arra, hogy bármelyik helyen beavatkozzanak, a felhasználó és igényei állnak vállalatunk figyelmének középpontjában.

A villamosenergia-ellátással kapcsolatos bármilyen probléma bejelenthető a megyei előhívó telefonszámokon + 929.

a deer ugyanakkor TELVERDE számot is biztosít.

A fogyasztókat az online kommunikációs csatornák használatára buzdítjuk. Például a https://www.distributie-energie.ro/suport/sesizari-si-reclamatii/ oldalon a panaszok űrlapja használható, a DEER honlapján pedig a https://www.distributie-energie.ro/intreruperi-deer/ alatt a felhasználók elérhetik az összes tervezett és véletlenszerű áramkimaradás interaktív térképét, naprakész információkkal.

A felhasználók bármikor ellenőrizhetik online, hogy fogyasztási helyüket érinti-e a tervezett vagy nem tervezett áramkimaradás, valamint azt, hogy a felhasználók ellátását szolgáló munkálatok várhatóan mikor és milyen napon fejeződnek be.

A ChatVolt virtuális asszisztens emellett gyors és naprakész tájékoztatást nyújt az áramkimaradásokról, támogatja az önleolvasott index továbbítását, és automatizált, gyors és könnyen kezelhető interakción keresztül rögzíti az áramkimaradásokról szóló jelentéseket, egyszerűsítve az áramkimaradások jelentési folyamatát, mivel a fogyasztóknak automatikus segítséget nyújt a leggyakrabban feltett kérdésekben.

Köszönjük a felhasználók megértését!

DEER sajtóiroda

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy