48 éves balánbányai férfit vettek őrizetbe, miután megszegte az ellene szóló védelmi rendeletet

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Balánbányai Rendőrkapitányság rendőrei letartóztattak és őrizetbe vettek egy férfit, aki megszegte a bíróság által ellen kiadott védelmi rendeletet.

„Folyó év május 16-án este a balánbányai rendőrség rendőrei 24 órára őrizetbe vettek egy 48 éves balánbányai férfit védelmi rendelet megszegése bűntettének elkövetése miatt.

Ugyanezen a napon, délután 5 óra körül a balánbányai rendőrség rendőreit a 112-es számon egy 51 éves balánbányai férfi egy veszekedésről értesítette. A rendőrök által végzett első helyszíni ellenőrzésekből kiderült, hogy azért kérte a rendőrök jelenlétét, mert a gyanú szerint egy 48 éves férfi bement 76 éves édesapja balánbányai otthonába, ezzel megsértve a védelmi rendeletet.

A rendőrök megállapították, hogy a 48 éves férfi nem tett eleget a Csíkszeredai Törvényszék idén február 27-én kiadott védelmi határozatában foglaltaknak, amely szerint 10 méteres távolságot kell tartania a 76 éves idős férfitól. A megállapítások nyomán a rendőrség a védelmi rendeletben meghatározott és elrendelt intézkedések valamelyikének megszegése miatt bűnügyi eljárást indított” – tájékoztat a Hargita megyei rendőrfőkapitányság.

A Hargita megyei rendőrfőkapitányság tájékoztatása szerint a 48 éves szóban forgó személyt a Kovászna megyei rendőrfőkapitányság fogdájába kísérték.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy