Az Országos Doppingellenes Ügynökség (ANAD) szemináriumot szervez Csíkszeredában a doppingellenes törvények változásáról

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

Az Országos Doppingellenes Ügynökség (ANAD) ingyenes szemináriumot szervez, hogy tájékoztassa és felhívja a figyelmet a doppingellenes törvények változásaira.

A rendezvény a megyei sportigazgatóságok munkatársainak, a sportegyesületek, szövetségek és egyesületek képviselőinek, sportolóknak, testnevelő- és sporttanároknak, sportorvosoknak, sportasszisztenseknek és doppingellenőröknek szól.

Helyszín, időpont:

Csíkszereda, 2022.04.04, hétfő, 10:00-18:00

Az egynapos szemináriumon való részvétel regisztrációhoz kötött, feliratkozni a [email protected] címen lehet. A regisztrációt követően a résztvevők megkapják a rendezvény helyszínével kapcsolatos részleteket.

Ez a szeminárium az ország megyéiben szervezett 42 tájékoztató és figyelemfelkeltő rendezvény része.

Az egynapos szeminárium az Országos Doppingellenes Ügynökség támogatásával valósul meg a „A dopping elleni küzdelemre vonatkozó jogszabályok kiigazítása a sportban” című projekten keresztül, amely az Európai Szociális Alap társfinanszírozott projektje MySMIS kód 130073 , SIPOCA kód 740.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy