Az utóbbi 24 óra küldetéseinek mérlege (2024. március 19)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

    

Tegnap a Hargita megyei tűzoltóság 7 megyei szintű segélyhívásra reagált azonnal. A bevetések között volt két beavatkozás egy tűz oltására, valamint tűzmegelőzési és tűzoltási intézkedések biztosítására, miután Vaslábon a DE 578-as európai úton történt egy közúti baleset, amelynek egy sérültje volt, valamint 5 esetben elsősegélynyújtási intézkedésekre került sor.

Tegnap este 20:30 körül a csíkszeredai tűzoltóság és a madéfalvi önkéntes tűzoltók egy madéfalvi szájvánban keletkezett tűz oltásánál intézkedtek. A tűzoltócsapatok kiérkezésekor a tűz hevesen égett, mintegy 150 négyzetméteres területen. A tűzoltóság két tűzoltóautóval mintegy 2 óra 30 percig dolgozott a tűz eloltásán. Az esemény, amelynek valószínűsíthető oka gyújtóforrás szándékos használata volt, a melléképület és 3 tonna széna leégését eredményezte.

Ugyanakkor két RO-Alert figyelmeztetést küldtek medve jelenléte miatt Csíkszereda lakóinak.

A hónap elején elindított Országos Vészhelyzeti Platform – fiipregatit.ro új verziója által a polgárok számára könnyebbé vált az érdeklődésre számot tartó oktatási-megelőzési információkhoz való hozzáférés, többek között egy ChatBot optimalizálásával, amely lehetővé teszi a felhasználókkal való közvetlen kapcsolattartást a kérdésekre adott válaszok révén.

Látogasson el most a www.fiipregatit.ro oldalra, vagy töltse le az ingyenes DSU mobilalkalmazást az AppStore-ból vagy a Google Play-ről, hogy többet tudjon meg arról, hogyan kell viselkedni vészhelyzet előtt, alatt és után.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy