Az utóbbi négy nap (október 20-23) küldetéseinek mérlege

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Folyó év október 20-23. között megyei szinten a Hargita megyei katonai tűzoltóság 46 beavatkozást hajtott végre különböző vészhelyzetekben. A SMURD személyzete 6 gyermeknek és 31 felnőttnek nyújtott orvosi segítséget 37 sürgősségi orvosi segítségkérést követően.

Az ilyen típusú bevetésekhez kapcsolódóan az operatív csapatok beavatkoztak két tűz felkutatására és eloltására, köztük 1 száraz növényzet ellenőrizetlen égésénél Gyergyószentmiklóson. Ugyanakkor a tűzoltók 7 bevetést irányítottak a közösségek védelme érdekében: Maroshévíz településen 1 bevetés a tűzmegelőzési és tűzoltási intézkedések biztosítására egy közúti balesetet követően, Csíkszeredában 2 bevetés túlsúlyos személy szállítására a megyei mentőszolgálat személyzetének támogatására, ugyancsak Csíkszeredában 1 mentőakció, 1 bevetés egy lakás ajtajának felszabadítására, valamint 2 bevetés a terület biztosítására/felügyeletére nagy nyilvános rendezvényeken, Csíkszeredában és Úzvölgyében.

Ugyanakkor 4 RO-Alert figyelmeztetést küldtek medve jelenléte miatt Csíkszentdomokos és Lövéte lakóinak.

Ne feledjék! A vészhelyzetben való viselkedésre vonatkozó információk a https://fiipregatit.ro országos platformon és a DSU mobilalkalmazáson keresztül érhetők el, amely ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy