Belügyminisztérium: A rendőr- és altisztképző intézmények csaknem 2900 helyére versenyezhetnek az érdeklődők

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

A Belügyminisztérium rendőr- és altisztképző intézményeiben csaknem 2900 hely került kiírásra. A beiratkozási kérelmeket mától, április 20-tól lehet benyújtani.

Így a „Vasile Lascăr” Rendőrtiszti Iskolában – Câmpina – 1340, a Kolozsvári „Septimiu Mureșan” Rendőrtiszti Iskolában 300 hely került kiírásra a rendőrképzésre, valamin 240 hely az „Avram Iancu” Határrendészeti Iskolában – Nagyvárad.

A csendőr altisztek képzése a „Grigore Alexandru Ghica” Katonai Altiszti Csendőrképző Iskolában- Drăgășani, és a „Petru Rareș” Csendőraltiszt Képző Katonai Iskolában – Fălticeni történik, mindkettőben 350 helyre lehet versenyezni.

300 hely áll rendelkezésre a „Pavel Zăgănescu” Tűzoltó és Polgári Védelmi Iskolában- Boldesti.

A jelentkezési kérelmeket kizárólag elektronikus formátumban küldhetik el az érdeklődők, a toborzó egység e-mail címére 2023. április 20. és május 5. között, szombaton és vasárnap is.

A Belügyminisztérium felsőoktatási osztályaira a 2023. április-júniusi felvételi versenyek szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos részletek a MAI honlapján, Carieră/ Instituții de învățământ/formare profesională rovatban érhetők el. ( https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/ ).

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy