Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A keddi nap komor mérlege

Az utóbbi 24 órában a Hargita megyei katonai tűzoltók 11 különböző sürgősségi esetet kezeltek. Ezek nagy része elsősegélynyújtás volt, a SMURD csapatok egy gyermeknek és 10 felnőttnek nyújtottak elsősegélyt egy munkabaleset, egy közlekedési baleset, hat egészségügyi eset és három sérülés miatt.

Múlt éjszaka éjfél előtt egy perccel a székelyudvarhelyi tűzoltókat egy Farkaslaka területén bekövetkezett közlekedési balesethez riasztották, ahol személygépkocsi ütközött haszonjárművel. A személygépkocsi 57 éves vezetőjének életét sajnos nem sikerült megmenteni.

Egy másik szerencsétlenség tegnap délután 16:45 körül következett be, a borzonti Kerek Hegy nevű, nehezen megközelíthető helyen, ahol egy 29 éves munkás áramütést szenvedett. A helyszínre érkező SMURD csapat újraélesztési manőverei sajnos nem jártak sikerrel, a fiatalembert halottnak nyilvánították.

Ma 01:02-kor Ro-Alert figyelmeztetést küldtek Tusnádfürdő lakóinak medve jelenléte miatt.

A katonai tűzoltók a nap 24 órájában készenlétben állnak a sürgősségi esetek operatív kezelésére, illetve elsősegélyt nyújtani a bajbajutott embereknek.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.