Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Borboly Csaba: “A közlekedési vállalatok érdektelensége bizonyos útvonalak iránt nem bátortalanít el minket”

Március 4-én Hargita Megye Tanácsa elindította a közbeszerzési eljárást a megyei személyszállítási szolgáltatás rendszeres járataira, amelynek Csíkszereda- Csíkpálfalva- Csíkdelne, illetve Csíkszereda- Csíkpálfalva- Csíkcsomortán útvonalakat kell lefednie.

A tárgyalásra a meghívókat több cégnek elküldtük, az ajánlatok benyújtásának határideje március 11 volt.

A határidő lejártával nyilvánvalóvá vált a szállítási vállalatok érdektelensége az említett útvonalak iránt, a meghívott társaságok nem fogadták el a meghívást, egyikük vissza is utasította azzal az indokkal, hogy a fenti útvonalak nem érdekesek a tevékenysége számára.

“A megye lakóinak mobilitása nagyon fontos a munkához, az iskolához, az orvosi és a kulturális szolgáltatásokhoz való hozzáférésük biztosítása érdekében, ezért ezt az érdektelenséget nem vesszük figyelembe, és a közbeszerzési eljárást folytatjuk” – mondta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Ugyanakkor arra kérik a lakosokat, hogy forduljanak a csíkpálfalvi községházához a számukra feltétlenül szükséges közlekedési útvonalakkal kapcsolatban.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük